Om oss

Healing!!!
                
Har Du ofta huvudvärk,spända axlar & ont i magen el känner en Inre oro & stress?
Det kan bero på olika chakrablockeringar i din kropp eller olösta situationer,konflikter i ditt liv,psykiskt el fysiskt som tar sig uttryck i  fysiska smärtförnimmelser.
                             
Jag kan med hjälp av olika metoder hjälpa dig att lösa dessa blockeringar/konflikter helt el delvis beroende på hur stora blockeringar du har el hur länge du haft dom osv                                                                              

Jag jobbar på ett sätt där din kropp inte känner sej påträngd.
Efter en healingsession kommer du känna mer balans & energi.

När man gör Healing kan de komma fram mycke känslor ,några kan bli ledsna när blockeringar börjar "lossna" men då ska man ha i tanken att de bara är bra att släppa ut de onda för då kan man lättare ta in de nya o man mår mycke bättre efter att få "lättat" sej lite.Men de e inte alla som blir ledsna utan många blir oxå väldigt energiska & mår jättebra både under & efter en healing,så det beror lite på vad man har för blockeringar osv

Vad är healing?
Healing är ett sätt att återställa balansen i sin kropp själ och sina sinnen. Det är en holistisk tillämpning, vilket innebär att jag ser till personen som helhet. Genom chakrabalansering ger jag personen kraft att ta itu med sina eventuella blockeringar/konflikter. Enkelt uttryckt är att jag överför positiv energi, för att framkalla en positiv utveckling & balans.
Vad är chakran?
Vårt själsliga jag består av energi, vilket i sin tur är sammansatta av en mängd olika chakran, dvs energicentra. Dessa olika chakran är kopplade till olika delar av kroppen & organ. Det omfattar även intellekt och känsloliv. Målsättningen är att alla chakran ska vara utan blockeringar & i balans, för att skapa ett jämt flöde av energi.
Hur arbetar man med healing?
Jag arbetar främst med kroppens 7 chakran, att  återställa balansen i dessa, och möjliggöra det jämna energiflöde som krävs för att vi ska må bra i kropp själ & sinne.
Under en session känner jag efter vad just du behöver hjälp med,  var dina eventuella blockeringar ligger. Vid  fysiska besvär överför jag energi för att mildra ex smärta, och i fall det är möjligt "eliminera" besvären helt.
 
(Enligt lag (1960:409) får vi inte behandla patienter med kroniska sjukdomstillstånd, såsom hjärtproblem, diabetes, alkoholproblem
och epilepsi, för dessa tillstånd.
Inte heller terminala sjukdomstillstånd, såsom cancer, HIV/AIDS etc. eller sjukdomar som omfattas av  smittskyddslagen, t.ex. polio, hepatit A och B, gonorre och klamydia.)

Enligt samma lag behandlar man inte heller barn innan det  fyllt 8 år.Detta innebär dock inte att man inte kan ta sej an dessa personer, och ge energitillförsel för att ge extra ork & kraft. 


Vid psykiska sjukdomstillstånd, såsom neutoser,psykoser,gäller samma sak. Man kan då utföra kompletterande behandling, förutsett att personen har traditionell läkarhjälp för dessa tillstånd.
Man kan naturligtvis ändå behandla exv. muskelspänningar och andra fysiska åkommor.

Målsättningen med healing är att den ska gå hand i hand med traditionella behandlingsmetoder, och vara ett komplement, inte en ersättning.

 

              Healingmassage!!!

 

Massage kombinerad med Healing ger den ultimata avslappningen.
Denna behandling balanserar alla 7 chakran och hjälper kroppen till självläkning.
 Cirkulationen sätts igång och den lätta beröringen frigör hormonet oxytocin som har en läkande verkan på kropp och själ.
 Oxytocin bidrar bl.a. minska halten av stresshormon ,sänka blodtrycket och leder till allmänt välmående & avslappnande 
Healingmassage med dess mjuka beröring, verkar avstressande och återställer balansen på olika plan, fysiskt och emotionellt.
 Behandlingen hjälper till vid personlig utveckling då man kan få olika upplevelser under behandlingen i form av tanke, känsla och/eller bild. Dessa upplevelser kan ge insikter och större förståelse för eventuell problematik.

                                                   

 
Copyright © 2005 Vibeke.se